Ana Sayfa

PROJELERİNİZ İÇİN

UZMAN EKİBİMİZ İLE

hizmet sağlamaktayız…


Devamı

Her zaman

mutluluğunuz için çalışırız

7/24 Servis

0532 483 05 03

33

YILLIK TECRÜBE



Biz Kimiz…

Sektörde Deneyim

sorunsuz hizmet

1989 yılından beri is yasamında edindiğimiz tecrübe ve birikimi kullanarak 2006 yılında DÜNYA ELEKTRİK olarak bu bilgi ve tecrübeyi hayata geçirdik.

 

 

Dünya Elektrik bugün geldiği noktada teknolojinin gerektirdiği her çözümü projelere katmayı hedefleyen, büyümesinde kurumsal bir yapı profili çizen sizlere çözüm ortağı olarak kalıcı hizmetler vermek amacı ile kurulmuş bir firmadır.

123

Devam Eden Projeler

123

Sonuçlanan Projeler

123

Mutlu Müşteri

Hizmetlerimiz

Neler Yapıyoruz

Elektrik Panosu Kurulumu

Elektrik panosu kurulumu elektrik sisteminin dağıtımının yapıldığı kumanda devreleri, ölçü ve koruma öğeleri bulunan tablolardır. Medi elektrik müşterilerinin istekleri doğrultusunda kullanılacak sistemin durumuna göre pano tipi seçilir.



Alarm Sistemleri

Uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyetine önem veren firmamız uzun yıllardır elektrik alanında profesyonel hizmet vermektedir. Alarm sistemleri sizleri uyarmakla kalmayıp bazı durumlarda hayatınızı bile kurtarabilir. Alarm sistemleri günümüzde güvenlik açısından almamız gereken önlemlerden biridir.



Zil ve Diafon Arızaları

Bu sistemleri kurmak için kullanabileceğiniz bir yapı olan interkom (görüntülü diafon) kullanılmaktadır. Gün içinde onlarca kez kapınız veya ziliniz çalıyorsa, kapınızı açmadan kimin geldiğini görebilir ve onlarla yüz yüze gelmeden iletişim kurabilirsiniz.



Elektrik Tesisatı Bakım & Yenileme

Elektrik tesisatında oluşan bir sorun nedeniyle tehlikede olabilirsiniz. Elektrik arızaları herhangi bir ertelemeye neden olamayacak kadar önem arz eden bir konudur. Elektrik tesisatlarının ve sigorta panosunun güvenlik amacı ile en az yılda bir kez kontrol edilmesi gerekmektedir.



İnternet Arızaları ve Kablo Çekimi

Günümüzde nerdeyse artık her alanda internet kullanmaktayız. Yoğun internet kullanımlarımızın en sıkıcı yanı birden oluşan internet arızalarıdır. İnternet arızaları işlerimizin yarıda kalmasına sebep olur ve bu istemeyeceğimiz bir sorundur.



Telefon Santral Kurulumu

Uzun yılların ve sayısız hizmetimizin getirdiği tecrübe ile siz değerli müşterilerimize bu sektörde en kaliteli hizmeti vermek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Uzman çalışma arkadaşlarımız ve gelişmiş ekipmanlarımız ile birlikte her marka ve model telefon santral kurulumu yapmaktayız.


Ekibimiz

Doğan Aydın

Müdür

Ferhat Kurt

Müdür Yardımcısı

Mesut Sönmez

Teknik Servis

Vedat Ayvaz

Teknik Servis

Zekeriya Özgenç

Teknik Servis

Bize Ulaşın